Workshop Hammel Billedskole

Vibeke Grusgaard Andersen
Hammel Billedskole

 

 

Vibeke Grusgaard Andersen fra Hammel Billedskole repræsenterer Billedskolerne i Favrskov.

 

Hun står for en stand med workshop, hvor der også er udstilling af nogle af børnenes værker for denne sæson, som handler om ”Forfald i Kunst”.   Se mere om Hammel Billedskole :

http://www.hammelbilledskole.dk 

 

 

Billedskolerne i Favrskov er på udstillingen repræsenteret ved Vibeke Grusgaard Andersen, som kommer fra Hammel Billedskole. Der er også billedskoler i Ulstrup, Hinnerup og  Hadsten. Billedskolerne har holdstart to gange om året. Der er en forårs- og en efterårssæson. det er muligt at gå i billedskole fra man er 8 år. 
 
 Kreativitet
I Billedskolen får du mulighed for at fordybe dig i at udtrykke dig kreativt og fantasifuldt på mange forskellige måder. Vi eksperimenterer med skabende udtryksformer som skulptur, maleri, tegning og fx ved at arbejde med tekstiler.
 
Fællesskab
 
Fællesskabet er en vigtig faktor i billedskolerne.  Børn fra forskellige skoler og forskellige årgange mødes om et fælles tredje: Glæden ved at være en del af det kreative univers. 
 
De fire billedskoler i Favrskov kommune har forskellige tilbud, men arbejder også på tværs som fx til foråret, hvor vi laver en fælles udstilling. Vi har også udflugter og workshops på tværs af kommunen.

 

 

Det er fra en workshop om "Drømmecirkler", hvor de fire billedskoler lavede fællesprojekt, der nu hænger på Niels Borings kontor.